Lotus, vakantie, kracht in jezelf ontdekken

Interieur

Verbouwen en huizen inrichten is mijn allergrootste hobby. Ik vind het ontzetttend leuk om ruimtes helemaal te transformeren naar een mooi, warm en kloppend geheel. Mijn eerste woning heeft echt alle kleuren van de regenboog gehad. Inmiddels is mijn stijl een stuk rustiger geworden. Mijn talent is om met een budget toch iets stijlvols neer te zetten. Ik laat je hier zien hoe ik dat doe.

 Liefs Anouska

Verbouwen in Frankrijk, het resultaat

Verbouwen in Frankrijk, het resultaat

  Het zit er bijna op Deze vlog hadden jullie nog van mij tegoed, het is de 4de en tevens laatste uit de reeks: Verbouwen in Frankrijk.Wat een ervaring is dit geweest, voordat we begonnen had ik nooit gedacht dat we dit zo snel zouden neerzetten. Met dank aan...

Lees meer
Verbouwen in Frankrijk, de laatste loodjes

Verbouwen in Frankrijk, de laatste loodjes

  Deel 3 van 'verbouwen in Frankrijk' Passen en meten is een kunst. De truck met meubels vertrekt naar Frankrijk en daarmee is het eindelijk gedaan met het shoppen. Samen met zus Mirjam reis ik af naar Nice waar de handen weer uit de mouwen moeten maar gelukkig...

Lees meer
Verbouwen in Frankrijk, deel 2

Verbouwen in Frankrijk, deel 2

  Wat een project Het duurt nog wel even voordat dit vakantie huis helemaal klaar is. De Zwolse zussen maken een plan van aanpak. Vervolgens komen er een heleboel shop dagen. Lang leve online shoppen maar we moeten toch ook de winkels in om de accessoires te...

Lees meer

HI, IK BEN ANOUSKA

Stijl hoeft niet altijd duur te zijn. Op anouskawink.nl vind je mijn meest favoriete lifestyle producten. Je kunt kiezen uit verschillende categorieën. Naast producten & outfits post ik ook make-up tutorials.

follow @anouskawink

Samenwerken?

LET’S CREATE MAGIC!

Denk je dat jouw product aansluit bij mijn visie en werkwijze? Neem dan even contact me me op wie weet zijn we een leuke match.

Samenwerken?

LET’S CREATE MAGIC!

Denk je dat jouw product aansluit bij mijn visie en werkwijze? Neem dan even contact me me op wie weet zijn we een leuke match.

CONNECT

On social media

read the

BLOG

sign in on

YOU TUBE

check out my

INSTA

Home

Fashion

Beauty

Interieur

Gezondheid

Zen

Anouska wie?

Samenwerken

Blonds have more fun

Ontvang de nieuwsbrief

Wil je niets missen van de laatste lifestyle items? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Champagne laten ploppen
Hippe creme kleurige kaars in kussentjes uitvoering
kamer plant, varen, schaduw op de muur
Goudkleurigee wandlamp in vorm van de maan
Copyright © 2024 Anouska Wink, All Rights Reserved.