Affiliate disclaimer

Beste bezoeker,

Deze website maakt gebruik van affiliate links. Dit betekent dat wanneer je op een affiliate link klikt en een aankoop doet, ik een kleine commissie verdien zonder extra kosten voor jou. Ik promoot alleen producten en diensten waar ik achter sta en die ik zelf gebruik. De geuite meningen op deze websitee zijn alleen van mij. Mijn doel is om je te inspireren en beter te informeren bij je aankoop. Het is echter niet mijn verantwoording om claims, resultaten en statistieken te verifiëren. Ik ben namelijk niet verantwoordelijk te stellen voor de inhoud van andere websites. Het is aan jou om deze te checken voordat je een aankoop doet. 

Door op links te klikken of producten te kopen die op anouskawink.nl worden aanbevolen, kunnen inkomsten voor deze website worden gegenereerd.

Nog even kort samengevat, ik ontvang een kleine vergoeding voor alle aankopen die jij via de links op deze website doet. De prijs blijft voor jou hetzelfde als op de website van het product. Je betaalt dus niets meer maar je helpt mij een beetje om door te gaan mooie content te maken.

Veel liefs,

Anouska Wink

Bedrijfsgegevens

Bedrijfsnaam: Anouska Wink

Adres: Amsteldijk Noord 103B           

1183TH Amstelveen

Kvknummer: 34301183

Website: anouskawink.nl                      

Email: info@anouskawink.nl

Bedrijfsgegevens

Bedrijfsnaam: Anouska Wink

Adres: Amsteldijk Noord 103B 

1183TH Amstelveen

Kvknummer: 34301183

Website: anouskawink.nl

Email: info@anouskawink.nl