Verbouwen in Frankrijk

door sep 4, 2018Interieur

Verbouwen in Frankrijk

door sep 4, 2018Interieur

 

We zijn weer thuis

Samen met mijn zus Mirjam en haar gezin waren we de afgelopen 10 dagen in Frankrijk. De mensen die vaker naar mijn vlogs kijken weten dat we het afgelopen jaar heel druk zijn geweest met de verbouwing van dit prachtige vakantie huis. Mirjam en ik waren constant herinneringen aan het ophalen en daarom leek het me toch erg leuk om hier een vlog over te maken. Eigenlijk dus een kijkje achter de schermen hoe we dit allemaal gefikst hebben.

In deze aflevering zie je het huis in het begin stadium dus helemaal leeg gestript. Mirjam en ik gaan naar Nice om materialen uit te zoeken maar dat gaat allemaal niet zo gemakkelijk. Vliegtuigen die gecancelled worden, vervelende Fransen, worstelen met griep want ik ben behoorlijk ziek geweest afgelopen winter.

Ik wens je veel plezier bij deze vlog. Vind je het een leuke video deel deze dan op Facebook of geef me een duim! PS: Vrijdag 7 september post ik deel 2 van deze verbouwing in Frankrijk! Hou het in de gaten! ūüėČ

Keep you posted! Anouska 

Bekijk meer..

Verbouwen in Frankrijk, deel 2

Verbouwen in Frankrijk, deel 2

  Wat een project Het duurt nog wel even voordat dit vakantie huis helemaal klaar is. De Zwolse zussen maken een plan van aanpak. Vervolgens komen er een heleboel shop dagen. Lang leve online shoppen maar we moeten toch ook de winkels in om de¬†accessoires¬†te...

Lees meer

Samenwerken?

LET’S CREATE MAGIC

Kun je mijn werkwijze waarderen en zie je een raakvlak met jouw product? Stuur me dan een bericht, wie weet zijn we een leuke zakelijke match.

Samenwerken?

LET’S CREATE MAGIC!

Denk je dat jouw product aansluit bij mijn visie en werkwijze? Neem dan even contact me me op wie weet zijn we een leuke match.

CONNECT

On social media

read the

BLOG

sign in on

YOU TUBE

check out my

INSTA

Home

Fashion

Beauty

Interieur

Gezondheid

Zen

Anouska wie?

Samenwerken

Blonds have more fun

Ontvang de nieuwsbrief

Wil je niets missen van de laatste lifestyle items? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Champagne laten ploppen
Hippe creme kleurige kaars in kussentjes uitvoering
kamer plant, varen, schaduw op de muur
Goudkleurigee wandlamp in vorm van de maan
Copyright © 2024 Anouska Wink, All Rights Reserved.