De Kracht van Keuze

door aug 30, 2023Zen

De Kracht van Keuze

door aug 30, 2023Zen

Kelly Weekers schrijft in 'De Kracht van Keuze', hoe je het beste voor jezelf kunt kiezen ipv te handelen vanuit verwachting van andere.

Krachtige Keuzes maken..

De Kracht ontdekken van Voor Jezelf Kiezen: Een korte recensie van ‘De Kracht van Keuze’

In het boek “De Kracht van Keuze neemt Kellly Weekers je mee op een persoonlijke reis door haar eigen leven. Ze gebruikt bepaalde gebeurtenissen als voorbeeld en laat aan de hand van verhalen zien hoe ze tot een aantal conclusies is gekomen.

Leef zoals jij dat wilt

Kelly onthult in haar boek hoe vaak we keuzes maken gebaseerd op de verwachtingen van anderen, daardoor kunnen we in een patroon belanden waar we uiteindelijk helemaal niet gelukkig worden. Kelly vertelt waarom ze gestopt is met een aantal toxic vriendschappen en relaties en wat dat haar allemaal heeft opgeleverd.

Beschrijving van Kelly’s keuzes:

Kelly inspireert door op jonge leeftijd al te ontdekken waar haar geluk ligt en door vastberaden voor zichzelf te kiezen. Dat maakt haar niet altijd populair bij de mensen om haar heen maar toch zet zij door. Persoonlijk vind ik dat heel knap en daar kan ik met m’n 50 jaar nog wel wat van leren.

Persoonlijke ervaring

Net als Kelly ben ik de laatste jaren begonnen met het maken van meer ‘egoïstische’ keuzes, simpelweg omdat het soms noodzakelijk is om voor jezelf te kiezen en je energie te bewaren. Ik merk dat ik veel zuiniger ben in het maken van afspraken. Uit eten en sociale afspraakjes doe ik bijvoorbeeld alleen nog maar met ‘echte’ vrienden.

No More FOMO

Ik hoef ook niet meer overal bij te zijn en ik heb niet meer het gevoel dat ik van alles mis. Het loslaten van de ‘Fear of Missing Out’ is een bevrijdende ervaring, en dit deel ik met Kelly haar overtuigingen.

Kortom

‘De Kracht van Keuze’ is een verhelderend zelfhulpboek dat je zal empoweren om bewustere en krachtigere keuzes in je leven te maken. Het leest makkelijk weg en het geeft je weer praktische inzichten en tools.

Meer weten van Kelly?

Wil je meer ontdekken over Kelly’s inzichten en inspiratie? Kelly post dagelijks op Instagram 

Wil je meer boeken lezen van Kelly? Je kunt deze hieronder bekijken. 👇🏻

Veel liefs en zet hem op bij het maken van sterkere keuzes. 👏🏻 Anous.

  • In deze post staat een affliate link, dat houdt in dat ik een klein bedrag ontvang wanneer jij iets koopt. De prijs blijft voor jou hetzelfde.

Bekijk meer..

Green juice voor meer energie

Green juice voor meer energie

Meer energie graag Ik ben net herstellende van een flinke griep, ik zat daardoor heel laag in mijn energie, ik kon niet sporten en als gevolg daarvan voel ik me minder positief. Ik dacht bij mezelf: ‘wat deed ik vorig jaar ook alweer om door die donkere periode van...

Lees meer
Zachte Merino Wollen Truitjes

Zachte Merino Wollen Truitjes

  Ontdek de zachte Merino wollen truitjes van Plein Publique De bladeren zijn gevallen en de herfstwind blaast door de straten, het seizoen van gezelligheid en warmte is aangebroken. Plein Publique heeft iets speciaals voor jou om dit seizoen in stijl door te...

Lees meer
De beste sapcentrifuge

De beste sapcentrifuge

Juice Queen Als toegewijde sapjes koningin maak ik bijna elke dag de allerlekkerste sapjes. Een goede en snelle sapcentrifuge is echt aan mij besteed, ik meng groenten en fruit van alle kleuren en smaken en gooi van alles erin en liefst zo snel en makkelijk mogelijk....

Lees meer
Luxe oorbellen van Lott

Luxe oorbellen van Lott

Luxe oorbellen van Lott, shinen in stijl ✨ Als je nog niet bekend bent met het merk LOTT-gioielli, dan wordt het hoog tijd! Opgericht in 2010, worden alle stukken met liefde handgemaakt in het atelier in Rosmalen. Elk sieraad straalt zorgvuldigheid en kwaliteit...

Lees meer
Luxe oorbellen van Lott

Luxe oorbellen van Lott

Luxe oorbellen van Lott, shinen in stijl ✨ Als je nog niet bekend bent met het merk LOTT-gioielli, dan wordt het hoog tijd! Opgericht in 2010, worden alle stukken met liefde handgemaakt in het atelier in Rosmalen. Elk sieraad straalt zorgvuldigheid en kwaliteit...

Lees meer

Samenwerken?

LET’S CREATE MAGIC

Kun je mijn werkwijze waarderen en zie je een raakvlak met jouw product? Stuur me dan een bericht, wie weet zijn we een leuke zakelijke match.

Samenwerken?

LET’S CREATE MAGIC!

Denk je dat jouw product aansluit bij mijn uitstraling en werkwijze? Neem dan even contact me me op wie weet zijn we een leuke match.

CONNECT

On social media

read the

BLOG

sign in on

YOU TUBE

check out my

INSTA

Home

Fashion

Beauty

Interieur

Gezondheid

Zen

Anouska wie?

Samenwerken

zwart wit foto van vroiw lachend op het terras.

Ontvang de nieuwsbrief

Wil je niets missen van de laatste lifestyle iteems? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief. 

Champagne fles die geopend wordt en spuit
Decoratieve kaars, creeme kleurig met kussentjes effect
Kamerplant, varen met schaduw op de muur
Decoratieve wandlamp, goudkleurig in de vorm van de maan
Copyright © 2024 Anouska Wink, All Rights Reserved.