Interview met Lonneke Nooteboom

door jan 10, 2020Interviews

Interview met Lonneke Nooteboom

door jan 10, 2020Interviews

 

Tata! Hier is dan..

Jaaaa het heeft wat voeten in de aarde gehad, 2 keer eerder was dit gepand en eindelijk heb ik top stylist | influencer Lonneke voor de kerst gesproken in haar prachtige woning in Belgie.

We hadden een open en ontspannen gesprek, af en toe lichtelijk chaotisch omdat haar hondje Guus sporadisch in beeld sprong. Het  zorgde voor hilarische maar gezellige taferelen.

Dit interview stond echt al heel lang op mijn verlanglijstje, ik ben dan ook super blij dat Lonneke de tijd heeft genomen om me te ontvangen en uitgebreid te spreken. Ik heb haar alles gevraagd wat ik wilde weten,nou ja bijna alles, ik had dolgraag eens even bij haar in de kleding kast gekeken, wat zal daar allemaal niet inhangen voor moois? 😉 Dat is dus niet helemaal gelukt maar ik sprak haar wel uitgebreid over:

• Het geheim achter haar succes.

• Haar motivatie: welke boodschap wil ze haar volgers meegeven?

• Hoe en waarom ze ooit is begonnen met Style my day

• En als klap op de vuurpijl een leuke onthulling: welke twee bekende vrouwen staan er hoog op haar verlanglijstje om te stylen?

Dit allemaal samengevat in een video van 23 minuten, mijn langste video ooit, maar ik denk dat als je een echte Lonneke liefhebber bent dit helemaal niet erg vindt.

Veel kijkplezier Anouska

Bekijk meer..

Zachte Merino Wollen Truitjes

Zachte Merino Wollen Truitjes

  Ontdek de zachte Merino wollen truitjes van Plein Publique De bladeren zijn gevallen en de herfstwind blaast door de straten, het seizoen van gezelligheid en warmte is aangebroken. Plein Publique heeft iets speciaals voor jou om dit seizoen in stijl door te...

Lees meer
De beste sapcentrifuge

De beste sapcentrifuge

Juice Queen Als toegewijde sapjes koningin maak ik bijna elke dag de allerlekkerste sapjes. Een goede en snelle sapcentrifuge is echt aan mij besteed, ik meng groenten en fruit van alle kleuren en smaken en gooi van alles erin en liefst zo snel en makkelijk mogelijk....

Lees meer
Luxe oorbellen van Lott

Luxe oorbellen van Lott

Luxe oorbellen van Lott, shinen in stijl ✨ Als je nog niet bekend bent met het merk LOTT-gioielli, dan wordt het hoog tijd! Opgericht in 2010, worden alle stukken met liefde handgemaakt in het atelier in Rosmalen. Elk sieraad straalt zorgvuldigheid en kwaliteit...

Lees meer

Samenwerken?

LET’S CREATE MAGIC

Kun je mijn werkwijze waarderen en zie je een raakvlak met jouw product? Stuur me dan een bericht, wie weet zijn we een leuke zakelijke match.

Samenwerken?

LET’S CREATE MAGIC!

Denk je dat jouw product aansluit bij mijn visie en werkwijze? Neem dan even contact me me op wie weet zijn we een leuke match.

CONNECT

On social media

op anouskawink.nl zie je lifestyle artikelen zoals mode en beauty items

read the

BLOG

Anouska Wink is influencer en maakt online content voor de 40plus vrouw.

sign in on

YOU TUBE

check out my

INSTA

Home

Fashion

Beauty

Interieur

Gezondheid

Zen

Anouska wie?

Samenwerken

zwart wit foto van vroiw lachend op het terras.

Ontvang de nieuwsbrief

Wil je niets missen van de laatste lifestyle items? Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief.

Champagne fles die geopend wordt en spuit
Decoratieve kaars, creeme kleurig met kussentjes effect
Kamerplant, varen met schaduw op de muur
Decoratieve wandlamp, goudkleurig in de vorm van de maan
Copyright © 2024 Anouska Wink, All Rights Reserved.