Vloeibaar collageen voor huidverbetering

door nov 22, 2022Beauty

Vloeibaar collageen voor huidverbetering

door nov 22, 2022Beauty

 

Sinds 3 maanden neem ik dagelijks vloeibaar collageen

Het product waar ik je over ga vertellen is van Oslo Skin Lab. Om zeker te zijn dat dit product werkt ben ik naar een onafhankelijke schoonheid kliniek gegaan waar ze mijn huid hebben gescant met de ‘Visia’, een apparaat dat werkelijk van alles meet in de huid. Zo kan ik na een aantal maanden zien of ‘the solution’ gewerkt heeft. We zijn allemaal gewend om lekker te smeren met crèmes in de hoop dat onze huid zo lang mogelijk glad blijft. Er is echter ook een andere manier om je huid mooier te maken en dat is door het te voeden van binnenuit.

Collageen neemt af na je 25ste

Collageen is een soort bindmiddel, het geeft je huid stevigheid en glans. Kijk maar eens naar jonge kinderen hoe lekker zijn die wangetjes! Ik knijp altijd even in die van mijn zoontjes, maar goed mijn boys zijn 9, ik ben 50, dat is echt een ander verhaal. Toch kun je wat van die stevigheid terug krijgen wanneer je je collageen weer aanvult.

Dagelijks 1 zakje in een drankje toevoegen.

Ik neem dagelijks een zakje in een glas water, het heeft geen geur en smaak wat ik wel zo prettig vind. Geef het product wel even de tijd want het heeft minimaal 6 weken nodig om zijn werk te doen. Opeens kijk je in de spiegel en denk je:’Hey! Ik zie een glans’.

Vloeibaar collageen drinken om je huid te verbeteren.

 

Ontvang 60% kortng op je 1ste bestelling

Ben je nieuwsgierig geworden na het zien van deze video? Via mijn code: ‘Anouska’ op osloskinlab.nl krijg je een korting van 60% op de eerste verpakking van ‘The Solution’, wanneer je gaat voor een lidmaatschap. Leden krijgen standaard 30% korting! Elke maand wordt het dan bij je thuis bezorgd, zodat je de deur niet uit hoeft en ook geen dag mist!

Meer video’s zien voor beter inzicht?

Meer weten? Kijk dan even naar mijn eerdere video’s waar ik nog meer tekst en uitleg geef!

Video 1: Ik doe een test

Video 2: Minder rimpels door het gebruik van collageen

Succes en laat me weten als je mooie resultaten boekt.

Veel liefs, Anouska

 

Foto credits: Anoek van Nunen

* In deze post staan linkjes naar affiliate producten. dat betekent dat ik een klein bedrag ontvang wanneer jij een aankoop doet. De prijs blijft voor jou hetzelfde.

make-up tips 40+, make-up tutorial voor 40 plussers.
In deze make-up tutorial zie je make-up tips voor 40+

Concealer

In deze make-up tutorial 40+ laat ik je een aantal producten zien die ik elke dag gebruik, zoals deze concealer van MAC cosmetics. Deze breng ik zowel onder de ogen als boven de ogen aan. Daarvoor gebruik ik een kwast en soms ook mijn vingers. Deze concealer blijft de hele dag zitten, echt een topper. Ik gebruik deze ook op de donkere vlekjes op mijn gezicht.

Make-up tutorial voor 40 plussers
Concealer kwast, tip voor 40+

Lichte oogschaduw

Na de concealer gebruik ik van het  onderstaande oogschaduw palet de lichtste oogschaduw, vind je dit te wit dan kun je ook de 2de kleur gebruiken. Ik gebruik deze kleur onder mijn wenkbrauw, op het bewegend ooglid en naast mijn traangootje.

Een handige make-up tip voor 40+, gebruik onder je wenkbrauw en op je bewegend ooglid lichte oogschaduw, hierdoor wordt het oog geopend. Wanneer je ouder wordt gaan de oogleden nou eenmaal meer hangen. Ik heb zelf vrij kleine en diepe ogen, door de lichte kleur lijken ze een stuk groter en frisser.

ben je op zoek naar een frisse look, bekijk deze make-up tips voor 40+

Highlighter

Nu is het tijd om het gezicht wat op te lichten, ik gebruik deze liquid highlighter op mijn jukbeenderen, neusbrug en onder mijn wenkbrauw. Deze blijft heel goed zitten. Wil je meer shine dan kun je ook wat highlighter aanbrengen tussen je ogen en boven je wenkbrauw, doe dit wel subtiel. Soms gebruik ik ook een highlighter op mijn kin en op het randje van mijn bovenlip.

Wanneer ik mijn hele gezicht een mooie shine wil geven, voeg ik een drupje highlighter toe aan de foundation. Doe dit wel subtiel maar dit is zeker de moeite om een keer te proberen.

In deze m

Natuurlijke wenkbrauwen

Ik heb bijna geen wenkbrauwen meer, met dit fijne potloodje van Benefit kan ik heel natuurlijk mijn wenkbrauwen tekenen. Ik borstel ze eerst naar beneden en vul ze dan vanaf de bovenkant in, ook maak ik het hoekje in de boog ook dicht, dat maakt ze wat voller en minder scherp. Als finishing touch gebruik ik wat haarlak om de haartjes vast te zetten, want die van mij gaan alle kanten op haha..

Bekijk dit wenkbrauwpotloodje in de make-up tutorial 40+

Eyeliner van oogschaduw

Voor een natuurlijke eyeliner gebruik ik een dun kwastje dat ik een beetje nat maak, nu pak ik de donkerste kleur van het palet en maak een dun lijntje op de wimperrand. Daarna ga ik met een wattenstaafje eroverheen en maak ik het lijntje wat zachter. Voor een 40 plus make-up vind ik het mooier als de lijntjes wat zachter zijn.

Heb je nog geen kwasten, dan zou je bijvoorbeeld een setje kunnen kopen zoals hieronder zodat je ze niet allemaal los hoeft te kopen.

Bekijk deze kwasten set in deze make-up tutorial

Oogschaduw

Met een grotere kwast breng ik oogschaduw aan in de arcadeboog, ik doe dat vaak net boven de boog omdat mijn ogen diep liggen en omdat het ooglid minder strak is, zo lijken mijn ogen groter en wordt het oog geopend. Ik heb hiervoor de kleur ‘buzz’ gebruikt maar vaak gebruik ik ook de kleur ‘nooner’.

Voor de onderkant van mijn ogen gebruik ik een platte kwast, zo kun je de oogschaduw mooi verdelen aan de onderkant, ik gebruik hiervoor de kleur ‘factory’.

De arcadeboog geef ik nog iets meer shine en warmte met ‘trick’, wederom met de wat vollere kwast. Ik breng dit vrij hoog aan dus boven de boog zodat het mijn oog opent.

Daarna gebruik ik op het bewegend ooglid de kleur ‘dust’ en ook een beetje onder mijn wenkbrauw. Deze maakt het wat minder wit en dus wat zachter.

Voor de laatste touch gebruik ik met een ronde, wat kleinere kwast de meest donkere kleur aan de uiteinde van mijn ogen, ik maak dit zachter met een grotere kwast.

Make-up tip voor 40+, veeg altijd naar boven, door de jaren heen zakt alles haha je kunt altijd met je vingers of een klein beetje concealer een retouch doen mocht je hebben gemorst. (veeg dus naar boven)

Bekijk dit oogschaduw palet in de make-up tutorial 40+

Mascara

In deze make-up tutorial voor 40 plussers, is het tijd geworden voor mascara. Ik hoef je vast niet te vertellen hoe belangrijk deze stap is. Mascara maakt je oog make-up helemaal af en laat je ogen spreken.

Ik heb een aantal mascara’s die ik veel gebruik, maar in deze video is dat Hypnose van Lancôme. Ik gebruik meerdere laagjes en borstel daarna de wimpers door voor een zachter effect.

Mascara van Lancome, make-up tip voor 40+

Lippen

Voor mijn lippen gebruik ik een lip potlood zodat ik ze wat strakker kan maken en bij tekenen waar nodig, ik vul de lip vaak in met het potlood.

Lip potlood, make-up tip voor de 40+ vrouw

Lipstick + lipgloss

Na de lipliner gebruik ik een lipstick/gloss, ik hap wat te veel is af op een tissue en maak het geheel af met een shiny lipgloss.

Twist Ultra-Shiny Gloss, make-up tip voor 40 plussers
Shiny gloss, make-up tip 40+
lip penseel, make-up tip 40+

Bronzer

Ik gebruik de bronzer om meer diepte en warmte aan te brengen op het gezicht. Daarvoor gebruik ik een vrij grote kwast die schuin afloopt. Ik benadruk de onderkant van mijn jukbeenderen dus op de hoogte van de onderkant van het oor, ik ga langs de kin lijn, mijn hals, mijn slapen en een klein stukje bovenaan mijn voorhoofd (ik heb een  klein voorhoofd dus misschien moet jij wat meer pakken dan ik )😆

Bronzer, make-up tip voor 40+
Schuine kwast, make-up tip 40+

Blush en poeder

De blush breng ik aan op mijn jukbeenderen met een wat kleinere kwast.

Ik poeder sommige delen af met een compacte poeder, onder mijn ogen, naast de neus, op de kin en een beetje op mijn voorhoofd. Gebruik niet te veel want dit maakt snel dat het droog lijkt, poeder alleen op de wat vettere gedeelten.

Make-up tip voor 40+: heb je een wat vette huid dan kun je ook een tissue gebruiken om het af te deppen, er bestaan make-up papiertjes die je kunt gebruiken om overtollig vet op te nemen.

Blush Dior, make-up tip 40+
Compacte poeder, make-up tip 40+

Wil je meer tutorials zien? 

Tata, dit was mijn make-up tutorial voor 40 plussers, heb je vragen of wil je misschien meer uitgebreide tutorials zien waar ik bij praat? Laat het me weten want dan ga ik daar mee aan de slag. Vertel me ook meteen wat je graag zou willen zien.

Heel veel liefs Anouska

Bekijk meer..

Mooie glow met IT Cosmetics

Mooie glow met IT Cosmetics

Heerlijke producten Met de foundation van IT Cosmetics geef je je huid een mooie warme glow. Deze producten gebruik ik elke dag en ik vind ze super fijn. De foundation is niet te dik, er zit een soort moisterizer in en is daarnaast ondersteund met faktor 50 (ik ga...

Lees meer
De fijnste krultangen van 2023

De fijnste krultangen van 2023

Zo maak ik mijn krullen In veel van mijn video's en foto's heb ik een bos krullen en op verzoek van mijn vriendinnen heb ik een tutorial gemaakt gemaakt omdat ze de ballen niet snappen hoe je dit ding moeten gebruiken. 😂 In een handomdraai Ik ben niet gezegend...

Lees meer
Hoe collageen mijn huid heeft verbeterd

Hoe collageen mijn huid heeft verbeterd

  Het resultaat van 4 maanden collageen drinken Jaaa hier is ie dan de video met het resultaat van 4 maanden collageen van Oslo Skin Lab toevoegen aan mijn dagelijkse beauty routine. Elke dag doe ik een zakje poeder in een glas water om mijn huid van binnenuit te...

Lees meer
Interview met Lonneke Nooteboom

Interview met Lonneke Nooteboom

  Tata! Hier is dan.. Jaaaa het heeft wat voeten in de aarde gehad, 2 keer eerder was dit gepand en eindelijk heb ik top stylist | influencer Lonneke voor de kerst gesproken in haar prachtige woning in Belgie. We hadden een open en ontspannen gesprek, af en toe...

Lees meer
De beste sapcentrifuge

De beste sapcentrifuge

Juice Queen Als toegewijde sapjes koningin maak ik bijna elke dag de allerlekkerste sapjes. Een goede en snelle sapcentrifuge is echt aan mij besteed, ik meng groenten en fruit van alle kleuren en smaken en gooi van alles erin en liefst zo snel en makkelijk mogelijk....

Lees meer
De Kracht van Keuze

De Kracht van Keuze

Krachtige Keuzes maken.. De Kracht ontdekken van Voor Jezelf Kiezen: Een korte recensie van 'De Kracht van Keuze’ In het boek "De Kracht van Keuze neemt Kellly Weekers je mee op een persoonlijke reis door haar eigen leven. Ze gebruikt bepaalde gebeurtenissen als...

Lees meer
3 fijne apps voor luister meditaties

3 fijne apps voor luister meditaties

Ontdek de Beste Luister Meditatie Apps Zou je meer innerlijke rust en mindfulness vinden? In deze blog vertel ik over mijn favoriete luister meditatie apps Wat is meditatie nu eigenlijk? Bij meditatie ga je met je aandacht naar binnen ipv naar buiten. Door je te...

Lees meer

Samenwerken?

LET’S CREATE MAGIC

Kun je mijn werkwijze waarderen en zie je een raakvlak met jouw product? Stuur me dan een bericht, wie weet zijn we een leuke zakelijke match.

Samenwerken?

LET’S CREATE MAGIC

Kun je mijn werkwijze waarderen en zie je een raakvlak met jouw product? Stuur me dan een bericht, wie weet zijn we een leuke zakelijke match.

CONNECT

On social media

serum voor je dagelijkse huidverzorging

read the

BLOG

Veel water drinken is goed voor je huid

sign in on

YOU TUBE

check out my

INSTA

Home

Fit zijn

Fashion

Beauty

Interieur

Zen

Anouska wie?

Samenwerken

Ontvang de nieuwsbrief

Wil je niets missen van de laatste lifestyle iteems? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Copyright © 2024 Anouska Wink, All Rights Reserved.