Help, ik moet een bril!

door jan 8, 2020Fit zijn

Help, ik moet een bril!

door jan 8, 2020Fit zijn

 

Ik kan er niet meer onderuit

Ik moet een leesbril, ik kan zonder niet goed meer lezen. Dat is eigenlijk al een tijdje zo, ik gebruik thuis een loep voor de kleine lettertjes. Tja en dan komt er een moment dat je wel je ogen moet gaan opmeten. Ik heb het idee dat brillen mij niet zo goed staan, ze maken me tuttig, vandaar dat ik zo lang heb gewacht uit pure ijdelheid dus. Ik kreeg een goede tip over Loek Brillen in Rotterdam, zij hebben een mooi concept. Voor 9,99 per maand heb je een abonnement en kun je onbeperkt brillen op jouw sterke bestellen voor maar 15 Euro per bril. Geweldig toch? En weet je je recept dan kun je vanuit je luie stoel een aantal mooie brillen bestellen, zo heb je bij elke outfit een andere bril.

Ik mag 6 abonnementen weggeven

Het leuke is dat ik een aantal abonnementen mag weggeven. Like deze post, tag een vriendin en wellicht maken jullie kans op een abonnement bij Loek Brillen. Zo kun je een half jaar lang onbeperkt brillen bestellen voor 15,- per bril. Mooi toch?

Loek brillen

Wil je meer info over Loek brillen en dit concept kijk dan even op de website van Loek brillenVeel KIJKplezier 😉

Anouska

PS: kleding is van Wynia

Bekijk meer..

De Kracht van Keuze

De Kracht van Keuze

Krachtige Keuzes maken be like.. Ontdek de Kracht van Voor Jezelf Kiezen: Een korte recensie van 'De Kracht van Keuze’” Persoonlijke reis In het boek "De Kracht van Keuze neemt Kellly Weekers je mee op reis. Ze gebruikt haar eigen leven als voorbeeld en laat dmv...

Lees meer
Mooie glow met IT Cosmetics

Mooie glow met IT Cosmetics

Heerlijke producten Met de foundation van IT Cosmetics geef je je huid een mooie warme glow. Deze producten gebruik ik elke dag en ik vind ze super fijn. De foundation is niet te dik, er zit een soort moisterizer in en is daarnaast ondersteund met faktor 50 (ik ga...

Lees meer
3 fijne apps voor luister meditaties

3 fijne apps voor luister meditaties

Ontdek de Beste Luister Meditatie Apps: Mijn Persoonlijke Aanbevelingen Wil je innerlijke rust en mindfulness vinden? Ontdek mijn favoriete luister meditatie apps: De stille kracht van meditatie Laat jezelf verassen door luistermeditaties en ontdek de kracht van deze...

Lees meer
Kleurrijke designs van sportmerk Stronger

Kleurrijke designs van sportmerk Stronger

"Stronger Sportkleding: Comfort, Stijl en Fun in Één Pakket" Ben je op zoek naar sportkleding die niet alleen stijlvol, maar ook leuk is om te dragen? Als dat zo is, dan moet je Stronger sportkleding zeker eens proberen. Deze sportkleding heeft mijn zomer helemaal...

Lees meer

Samenwerken?

LET’S CREATE MAGIC

Kun je mijn werkwijze waarderen en zie je een raakvlak met jouw product? Stuur me dan een bericht, wie weet zijn we een leuke zakelijke match.

Samenwerken?

LET’S CREATE MAGIC!

Denk je dat jouw product aansluit bij mijn visie en werkwijze? Neem dan even contact me me op wie weet zijn we een leuke match.

CONNECT

On social media

moeder op het strand met haar kinderen.

read the

BLOG

Schaduw met vrouw die een water fles vast houdt - lifestyle - anouskawink.nl

sign in on

YOU TUBE

check out my

INSTA

Home

Fit zijn

Fashion

Beauty

Interieur

Zen

Anouska wie?

Samenwerken

Ontvang de nieuwsbrief

Wil je niets missen van de laatste lifestyle items? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Copyright © 2023 Anouska Wink, All Rights Reserved.