Green juice voor meer energie

door dec 3, 2023Fit zijn

Green juice voor meer energie

door dec 3, 2023Fit zijn

Meer energie graag

Ik ben net herstellende van een flinke griep, ik zat daardoor heel laag in mijn energie, ik kon niet sporten en als gevolg daarvan voel ik me minder positief. Ik dacht bij mezelf: ‘wat deed ik vorig jaar ook alweer om door die donkere periode van het jaar te komen?’. Eén van de antwoorden is: Green Juice!

Ochtendroutine

Elke ochtend drink ik nu een glas water met daarin een volle theelepel met greens. (5 gram per dag is voldoende voor een optimaal resultaat.)

Je kunt wanneer je meer tijd hebt dit ook toevoegen aan een verse groentesap, dat vind ik persoonlijk veel beter want in een glas water vind ik het eerlijk gezegd niet lekker en sla ik het zo snel mogelijk naar achter. Maar dat heb ik er voor over want ik weet, dit is goed voor mijn lijf. In een juice proef je het niet meer terug.

Green juice voor meer vitaliteit en energie.

Wat zit er eigenlijk in?

Green Juice biedt een uitgebreid pakket aan voedingsstoffen, vergelijkbaar met een multivitamine, maar dan samengesteld uit puur natuurlijke bronnen. Het bevat vitaminen en mineralen die afkomstig zijn van echte voeding, waaronder algen zoals spirulina en chlorella.

Wat doet het voor je?

1 Energieboost:

Vitamine B12 in Green Juice zorgt op een natuurlijke manier voor een onmiddellijke energieboost, hoewel het wordt aanbevolen om het niet te gebruiken na 16:00u om slaapproblemen te voorkomen.

2 Bespaar op een multivitamine:

Green Juice bevat een groot deel van je dagelijkse behoefte aan vitamines & mineralen.

3 Gezonde darmflora:
Het bevat een probioticum met maar liefst 8 stammen die de darmgezondheid bevordert, wat de basis vormt voor algehele gezondheid.

Wil je meer specifieke info over het product? Dit kun je terugvinden op de site van Superfoodies wanneer je op de onderstaande button drukt.

Klaar om vitaal de winter in te gaan?

Begin je dag met Green Juice en geef jezelf elke dag een shot met gezonde dosis voedingsstoffen. Mijn voornemen is om vol energie en vitaliteit de winter in te gaan.

Producten uit de video

Ik laat je hieronder zien welke producten ik in de video heb gebruikt. De glazen komen bij Amazon vandaan, ik koop zelf veel bij Amazon. je zult zien dat wanneer je naar de pagina gaat deze zich aanpast naar Nederland. Leveringen zijn snel en retouren is makkelijk. Een aanrader dus. Mocht je heir vragen over hebben, let me know! Liefs Anouska

Bekijk meer..

Zachte Merino Wollen Truitjes

Zachte Merino Wollen Truitjes

  Ontdek de zachte Merino wollen truitjes van Plein Publique De bladeren zijn gevallen en de herfstwind blaast door de straten, het seizoen van gezelligheid en warmte is aangebroken. Plein Publique heeft iets speciaals voor jou om dit seizoen in stijl door te...

Lees meer
Luxe oorbellen van Lott

Luxe oorbellen van Lott

Luxe oorbellen van Lott, shinen in stijl ✨ Als je nog niet bekend bent met het merk LOTT-gioielli, dan wordt het hoog tijd! Opgericht in 2010, worden alle stukken met liefde handgemaakt in het atelier in Rosmalen. Elk sieraad straalt zorgvuldigheid en kwaliteit...

Lees meer
3 fijne apps voor luister meditaties

3 fijne apps voor luister meditaties

Ontdek de Beste Luister Meditatie Apps Zou je meer innerlijke rust en mindfulness vinden? In deze blog vertel ik over mijn favoriete luister meditatie apps Wat is meditatie nu eigenlijk? Bij meditatie ga je met je aandacht naar binnen ipv naar buiten. Door je te...

Lees meer
Verbouwen in Frankrijk, deel 2

Verbouwen in Frankrijk, deel 2

  Wat een project Het duurt nog wel even voordat dit vakantie huis helemaal klaar is. De Zwolse zussen maken een plan van aanpak. Vervolgens komen er een heleboel shop dagen. Lang leve online shoppen maar we moeten toch ook de winkels in om de accessoires te...

Lees meer
Interview met Lonneke Nooteboom

Interview met Lonneke Nooteboom

  Tata! Hier is dan.. Jaaaa het heeft wat voeten in de aarde gehad, 2 keer eerder was dit gepand en eindelijk heb ik top stylist | influencer Lonneke voor de kerst gesproken in haar prachtige woning in Belgie. We hadden een open en ontspannen gesprek, af en toe...

Lees meer

Samenwerken?

LET’S CREATE MAGIC

Kun je mijn werkwijze waarderen en zie je een raakvlak met jouw product? Stuur me dan een bericht, wie weet zijn we een leuke zakelijke match.

Samenwerken?

LET’S CREATE MAGIC!

Denk je dat jouw product aansluit bij mijn visie en werkwijze? Neem dan even contact me me op wie weet zijn we een leuke match.

CONNECT

On social media

moeder op het strand met haar kinderen.

read the

BLOG

Schaduw met vrouw die een water fles vast houdt - lifestyle - anouskawink.nl

sign in on

YOU TUBE

check out my

INSTA

Home

Fit zijn

Fashion

Beauty

Interieur

Zen

Anouska wie?

Samenwerken

Ontvang de nieuwsbrief

Wil je niets missen van de laatste lifestyle items? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Copyright © 2024 Anouska Wink, All Rights Reserved.