De beste sapcentrifuge

door nov 20, 2023Fit zijn

De beste sapcentrifuge

door nov 20, 2023Fit zijn

Juice Queen

Als toegewijde sapjes koningin maak ik bijna elke dag de allerlekkerste sapjes. Een goede en snelle sapcentrifuge is echt aan mij besteed, ik meng groenten en fruit van alle kleuren en smaken en gooi van alles erin en liefst zo snel en makkelijk mogelijk.

Super Slow Beginnings

Tien jaar geleden volgde ik een juice training waar een slow juicer werd ingezet. Hoewel ik jarenlang deze slow juicer heb gebruikt, werd het op de lange duur een hele opgave. Het proces was traag en het schoonmaken een complete uitdaging.

Dagelijkse Juices, Zelfs op Vakantie

Ook tijdens vakanties, ben ik elke ochtend bezig met het maken van sapjes. Daar hebben we onze sap traditie voortgezet en staan m’n zus en ik elke ochtend voor iedereen te juicen.

Zoektocht naar de Perfecte Sapcentrifuge

Speciaal voor ons vakantiehuis begon ik mijn zoektocht naar een nieuwe sapcentrifuge. Online vond ik er een die aantrekkelijk geprijsd was. “hier val ik geen buil aan” dacht ik.

Makkelijk te Gebruiken en Snel Schoon te Maken

Toen ik mijn nieuwe sapcentrifuge begon te gebruiken, was ik direct verkocht. Deze is razendsnel en gemakkelijk schoon te maken. Helemaal top! Inmiddels staat deze nu ook thuis in Nederland.

Wat kan er in de Sapcentrifuge?

Groente en fruit wat hard is en vocht bevat zoals: appels, peren, wortels, gember, komkommer, citroen en bleekselderij zijn enkele favorieten. Sinaasappels zijn hiervoor niet geschikt omdat de schil ook mee gaat, deze kun je beter persen.

Recepten

In deze video gebruik ik een simpel recept: appel, wortel, gember, bleekselderij en een schijfje citroen. Maar ik houd ook van mixen! Vaak gaat de inhoud van de sapcentrifuge in de blender en voeg ik bevroren fruit toe zoals: rood fruit en passievrucht maar ook verse kruiden voor een frisse en levendige smaak. Bloemkool kan trouwens ook heel lekker zijn, dat maakt het sapje romig. Een handje bevroren spinazie is ook altijd goed voor wat extra ijzer. (Let wel deze laatste toevoegingen zijn voor de blender.)

Extra Boosts en Aanvullingen

Na het sporten voeg ik vaak eiwitpoeder toe voor dat extra herstel maar vaak voeg ik ook Maca toe, Maca wordt ook wel de ‘Ginseng van de Andes’ genoemd. Het staat erom bekend dat het je energie geeft. Ook dit kan alleen in de blender.

Eiwit poeder
Vegan shake
Naar product
vitaminstore.nl (€18,71)
Maca poeder bio
Ginseng van de Andes
Naar product
vitaminstore.nl (€18,66)

Gewoon Beginnen en Experimenteer!

Begin gewoon en experimenteer! Het draait allemaal om smaak en plezier. Voeg iets zoets toe als het te zuur is, zoals een banaan, of ga voor limoen, citroen of passievrucht als het te zoet is.

Deze sapcentrifuge is echt geweldig en ik kan ‘m van harte aanbevelen! Laat me weten hoe jouw sap avontuur verloopt!

Ps: en laat me weten als je het leuk vindt wanneer ik meer recepten met je deel. 👍

Super stoere jumpsuit van jeans.

Stoere Jumpsuit in Jeans

De jumpsuit van de foto is van Pull & Bear en super leuk met een brede riem. Deze is nu te verkrijgen met lange mouwen, Klik op de foto of klik hier voor de link.

* In deze post staan linkjes naar affiliate producten. dat betekent dat ik een klein bedrag ontvang wanneer jij een aankoop doet. De prijs blijft voor jou hetzelfde.

Bekijk meer..

Zachte Merino Wollen Truitjes

Zachte Merino Wollen Truitjes

  Ontdek de zachte Merino wollen truitjes van Plein Publique De bladeren zijn gevallen en de herfstwind blaast door de straten, het seizoen van gezelligheid en warmte is aangebroken. Plein Publique heeft iets speciaals voor jou om dit seizoen in stijl door te...

Lees meer
Luxe oorbellen van Lott

Luxe oorbellen van Lott

Luxe oorbellen van Lott, shinen in stijl ✨ Als je nog niet bekend bent met het merk LOTT-gioielli, dan wordt het hoog tijd! Opgericht in 2010, worden alle stukken met liefde handgemaakt in het atelier in Rosmalen. Elk sieraad straalt zorgvuldigheid en kwaliteit...

Lees meer
3 fijne apps voor luister meditaties

3 fijne apps voor luister meditaties

Ontdek de Beste Luister Meditatie Apps Zou je meer innerlijke rust en mindfulness vinden? In deze blog vertel ik over mijn favoriete luister meditatie apps Wat is meditatie nu eigenlijk? Bij meditatie ga je met je aandacht naar binnen ipv naar buiten. Door je te...

Lees meer
Verbouwen in Frankrijk, deel 2

Verbouwen in Frankrijk, deel 2

  Wat een project Het duurt nog wel even voordat dit vakantie huis helemaal klaar is. De Zwolse zussen maken een plan van aanpak. Vervolgens komen er een heleboel shop dagen. Lang leve online shoppen maar we moeten toch ook de winkels in om de accessoires te...

Lees meer
Interview met Lonneke Nooteboom

Interview met Lonneke Nooteboom

  Tata! Hier is dan.. Jaaaa het heeft wat voeten in de aarde gehad, 2 keer eerder was dit gepand en eindelijk heb ik top stylist | influencer Lonneke voor de kerst gesproken in haar prachtige woning in Belgie. We hadden een open en ontspannen gesprek, af en toe...

Lees meer

Samenwerken?

LET’S CREATE MAGIC

Kun je mijn werkwijze waarderen en zie je een raakvlak met jouw product? Stuur me dan een bericht, wie weet zijn we een leuke zakelijke match.

Samenwerken?

LET’S CREATE MAGIC!

Denk je dat jouw product aansluit bij mijn visie en werkwijze? Neem dan even contact me me op wie weet zijn we een leuke match.

CONNECT

On social media

moeder op het strand met haar kinderen.

read the

BLOG

Schaduw met vrouw die een water fles vast houdt - lifestyle - anouskawink.nl

sign in on

YOU TUBE

check out my

INSTA

Home

Fit zijn

Fashion

Beauty

Interieur

Zen

Anouska wie?

Samenwerken

Ontvang de nieuwsbrief

Wil je niets missen van de laatste lifestyle items? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Copyright © 2024 Anouska Wink, All Rights Reserved.