De fijnste krultangen van 2023

door aug 17, 2023Beauty

De fijnste krultangen van 2023

door aug 17, 2023Beauty

Zo maak ik mijn krullen

In veel van mijn video’s en foto’s heb ik een bos krullen en op verzoek van mijn vriendinnen heb ik een tutorial gemaakt gemaakt omdat ze de ballen niet snappen hoe je dit ding moeten gebruiken. 😂

In een handomdraai

Ik ben niet gezegend met een bos haar maar met deze krultang lijkt dat wel zo en dat in maar maar 10 minuten (nu heb ik wel goed geoefend) Het leuke is dat het allemaal niet zo netjes hoeft en achteraf kun je altijd nog bijkrulllen als er plukjes niet helemaal goed gekrult zijn.

Bij langer en dikker haar duurt het krullen natuurlijk wat langer, bij mijn zus ben ik wel een keer zo lang bezig maar dan nog gaat het heel rap en iedereen vindt het resultaat geweldig. Inmiddels hebben al veel vriendinnen om me heen deze krultang gekocht alleen weten sommige niet goed wat ze er mee moeten doen vandaar deze mini tutorial.

De wind van voren

Wat je moet onthouden is dat je het haar naar achter draait alsof je de wind van voren in je haar krijgt. Wel even de bijgeleverde handschoen aandoen want je vouwt je haar om de krultang heen.

PS: mocht je het niet gezien hebben, hierboven zie je een video en niet alleen een foto, je kunt op de play button klikken en dan gaat deze draaien.

Links:

Onderstaand zie je de krultang uit de video en ik heb ook nog een kereamische krultang toegevoegd, die zal je haar beter beschermen tegen de hitte. Daarnaast heb ik alle andere producten die ik heb gebruikt toegevoegd in deze video. Onder de lijst van producten vertel ik je mijn eigen ervaring met de producten. 

Deze kruktang geeft je de mooiste krullen

Heat protector

Voordat ik begin met stylen breng ik een product aan om m’n haar te beschermen tegen de hitte,  daarvoor gebruik ik Olaplex nr 9 Bond protector. Ik gebruik dit product ook altijd na het wassen van mijn haar, alle producten van Olaplex zijn trouwens top.

Olapplex nr 9 beschermd het haar tegen hitte van een krultang

Nivea

In deze video gebruik ik een styling product van Nivea, nu zullen eventuele kapppers die dit lezen kunnen steigeren maar dat is dan jammer 😂 Ik heb echt heel veel dure haar producten gebruikt in mijn leven maar geloof me, deze is top, beetje vet maar niet te vet, het trekt goed in en geeft stevigheid aan mijn fijne haar maar geeft ook structuur, daarnaast helpt het mijn haar tegen pluis of droogheid, vooral wanneer ik net ben gekleurd kan het wat droog zijn. Het geeft een mooie glans en kost geen drol. Kortom, ik vind hem top!

Nivea haircare voor meer structuur en verzorging van je haar.

Haarlak

Mijn haarlak komt ook gewoon van de drogist, (in dit geval bol.com 😆) ik vind dit een heerlijke lak, ik heb altijd Elnett gebruikt maar die vind ik uiteindelijk toch te veel stinken. Deze lak van Syoss is top, niet te nat, (krijg ik namelijk pluis van) en niet te plakkerig, gewoon lekker product.

Borstel

De haarborstel is van Mason & Pearson, ik vind het de fijnste borstel die er is en deze is ook goed voor je haar, je kunt er ook makkelijk mee stylen. Ik gebruik deze borstel al sinds mijn modellen tijd, (meer dan 30 jaar) deze haarborstel werd me altijd aangeraden door kappers en visagisten. Het is misschien een aanschaf maar als je hem niet kwijt raakt doe je er een eeuwigheid mee.

* In deze post staan linkjes naar affiliate producten. dat betekent dat ik een klein bedrag ontvang wanneer jij een aankoop doet. De prijs blijft voor jou hetzelfde.

Bekijk meer..

Hoe collageen mijn huid heeft verbeterd

Hoe collageen mijn huid heeft verbeterd

  Het resultaat van 4 maanden collageen drinken Jaaa hier is ie dan de video met het resultaat van 4 maanden collageen van Oslo Skin Lab toevoegen aan mijn dagelijkse beauty routine. Elke dag doe ik een zakje poeder in een glas water om mijn huid van binnenuit te...

Lees meer
Vloeibaar collageen voor huidverbetering

Vloeibaar collageen voor huidverbetering

  Sinds 3 maanden neem ik dagelijks vloeibaar collageen Het product waar ik je over ga vertellen is van Oslo Skin Lab. Om zeker te zijn dat dit product werkt ben ik naar een onafhankelijke schoonheid kliniek gegaan waar ze mijn huid hebben gescant met de 'Visia',...

Lees meer
Interview met Lonneke Nooteboom

Interview met Lonneke Nooteboom

  Tata! Hier is dan.. Jaaaa het heeft wat voeten in de aarde gehad, 2 keer eerder was dit gepand en eindelijk heb ik top stylist | influencer Lonneke voor de kerst gesproken in haar prachtige woning in Belgie. We hadden een open en ontspannen gesprek, af en toe...

Lees meer
Annemarie vertelt over haar grote liefde

Annemarie vertelt over haar grote liefde

  In gesprek met Annemarie van Gaal over haar grote liefde Onlangs sprak ik top onderneemster Annemarie van Gaal, dit interview heb ik opgedeeld in 3 delen. Hier zie je het laatste deel waarin ze open vertelt over haar grote liefde Randy. Het was een eer om deze...

Lees meer
Annemarie vertelt over haar rolmodel

Annemarie vertelt over haar rolmodel

https://www.youtube.com/watch?v=5wURZmt0pOI Annemarie over haar rolmodel  Annemarie vertelt over haar rolmodel: Helen Curley Brown misschien wel de eerste echte 'Sex and the City Girl'. Een mooi verhaal waar ik letterlijk kippenvel van kreeg. Helen was 32 jaar...

Lees meer
De beste sapcentrifuge

De beste sapcentrifuge

Juice Queen Als toegewijde sapjes koningin maak ik bijna elke dag de allerlekkerste sapjes. Een goede en snelle sapcentrifuge is echt aan mij besteed, ik meng groenten en fruit van alle kleuren en smaken en gooi van alles erin en liefst zo snel en makkelijk mogelijk....

Lees meer
De Kracht van Keuze

De Kracht van Keuze

Krachtige Keuzes maken.. De Kracht ontdekken van Voor Jezelf Kiezen: Een korte recensie van 'De Kracht van Keuze’ In het boek "De Kracht van Keuze neemt Kellly Weekers je mee op een persoonlijke reis door haar eigen leven. Ze gebruikt bepaalde gebeurtenissen als...

Lees meer
3 fijne apps voor luister meditaties

3 fijne apps voor luister meditaties

Ontdek de Beste Luister Meditatie Apps Zou je meer innerlijke rust en mindfulness vinden? In deze blog vertel ik over mijn favoriete luister meditatie apps Wat is meditatie nu eigenlijk? Bij meditatie ga je met je aandacht naar binnen ipv naar buiten. Door je te...

Lees meer

Samenwerken?

LET’S CREATE MAGIC

Kun je mijn werkwijze waarderen en zie je een raakvlak met jouw product? Stuur me dan een bericht, wie weet zijn we een leuke zakelijke match.

Samenwerken?

LET’S CREATE MAGIC

Kun je mijn werkwijze waarderen en zie je een raakvlak met jouw product? Stuur me dan een bericht, wie weet zijn we een leuke zakelijke match.

CONNECT

On social media

serum voor je dagelijkse huidverzorging

read the

BLOG

Veel water drinken is goed voor je huid

sign in on

YOU TUBE

check out my

INSTA

Home

Fit zijn

Fashion

Beauty

Interieur

Zen

Anouska wie?

Samenwerken

Ontvang de nieuwsbrief

Wil je niets missen van de laatste lifestyle iteems? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Copyright © 2023 Anouska Wink, All Rights Reserved.