Hoe collageen mijn huid heeft verbeterd

door dec 12, 2022Beauty

Hoe collageen mijn huid heeft verbeterd

door dec 12, 2022Beauty

 

Het resultaat van 4 maanden collageen drinken

Jaaa hier is ie dan de video met het resultaat van 4 maanden collageen van Oslo Skin Lab toevoegen aan mijn dagelijkse beauty routine. Elke dag doe ik een zakje poeder in een glas water om mijn huid van binnenuit te voeden. Je moet het wel even de tijd geven want het duurt minimaal 6 weken voordat je wat merkt. Opeens krijg je een aha moment: “Hey..ik zie er beter uit!’. Ik zag het aan de glans en meer volheid van de huid. Mijn structuur is enorm verbetert zoals je gaat beleven in de video.

Minder cellulitis

Mooie bijkomstigheid is dat niet alleen de huid van je gezicht mooier wordt maar ook je cellulite minder zichtbaar wordt na verloop van tijd. In deze video zie je de uitslag van de test die ik heb gedaan in een onafhankelijke beauty kliniek. Daar hebben ze mijn huid tot in de puntjes gemeten met gezichtscan de Visia,

4 maanden later hebben we dezelfde scan gemaakt, zo konden ze meten wat het collageen in de tussentijd heeft gedaan voor mijn huid.

Ontvang 60% korting op je eerste bestelling

Ben je nieuwsgierig geworden na het zien van deze video?

Via de kortingscode Anouska kriijg je 60% korting op de eerste verpakking van het vrijblijvende membership. Het membership is te allen tijde opzegbaar.

In plaats van de reguliere prijs: €62,40 betaal je voor de eerste verpakking €24,95. Op alle volgende verpakkingen ontvang je als member 30% korting. Bekijk hier het product.

Wanneer je een lidmaadschap afneemt, dan wordt het elke maand bij je thuis bezorgd, zodat je geen dag mist en ook de deur niet meer uit hoeft.

Bekijk mijn andere video’s voor meer inzicht

Wil je nog meer weten over dit product kijk dan naar mijn eerder video’s waar ik nog meer tekst en uitleg geef en waar je me in de kliniek ziet waar alles wordt uitgelegd.

Video 1: Minder rimpels door het nemen van collageen

Video 2: Ik doe een test

Veel succes en ik hoop ook voor jou op mooie resultaten.✨

Liefs, Anouska

Fotocredits: Anoek van Nunen

* In deze post staan linkjes naar affiliate producten. dat betekent dat ik een klein bedrag ontvang wanneer jij een aankoop doet. De prijs blijft voor jou hetzelfde.

Bekijk meer..

De fijnste krultangen van 2023

De fijnste krultangen van 2023

Zo maak ik mijn krullen In veel van mijn video's en foto's heb ik een bos krullen en op verzoek van mijn vriendinnen heb ik een tutorial gemaakt gemaakt omdat ze de ballen niet snappen hoe je dit ding moeten gebruiken. 😂 In een handomdraai Ik ben niet gezegend...

Lees meer
Vloeibaar collageen voor huidverbetering

Vloeibaar collageen voor huidverbetering

  Sinds 3 maanden neem ik dagelijks vloeibaar collageen Het product waar ik je over ga vertellen is van Oslo Skin Lab. Om zeker te zijn dat dit product werkt ben ik naar een onafhankelijke schoonheid kliniek gegaan waar ze mijn huid hebben gescant met de 'Visia',...

Lees meer
Interview met Lonneke Nooteboom

Interview met Lonneke Nooteboom

  Tata! Hier is dan.. Jaaaa het heeft wat voeten in de aarde gehad, 2 keer eerder was dit gepand en eindelijk heb ik top stylist | influencer Lonneke voor de kerst gesproken in haar prachtige woning in Belgie. We hadden een open en ontspannen gesprek, af en toe...

Lees meer
Annemarie vertelt over haar grote liefde

Annemarie vertelt over haar grote liefde

  In gesprek met Annemarie van Gaal over haar grote liefde Onlangs sprak ik top onderneemster Annemarie van Gaal, dit interview heb ik opgedeeld in 3 delen. Hier zie je het laatste deel waarin ze open vertelt over haar grote liefde Randy. Het was een eer om deze...

Lees meer
Annemarie vertelt over haar rolmodel

Annemarie vertelt over haar rolmodel

https://www.youtube.com/watch?v=5wURZmt0pOI Annemarie over haar rolmodel  Annemarie vertelt over haar rolmodel: Helen Curley Brown misschien wel de eerste echte 'Sex and the City Girl'. Een mooi verhaal waar ik letterlijk kippenvel van kreeg. Helen was 32 jaar...

Lees meer
De beste sapcentrifuge

De beste sapcentrifuge

Juice Queen Als toegewijde sapjes koningin maak ik bijna elke dag de allerlekkerste sapjes. Een goede en snelle sapcentrifuge is echt aan mij besteed, ik meng groenten en fruit van alle kleuren en smaken en gooi van alles erin en liefst zo snel en makkelijk mogelijk....

Lees meer
De Kracht van Keuze

De Kracht van Keuze

Krachtige Keuzes maken.. De Kracht ontdekken van Voor Jezelf Kiezen: Een korte recensie van 'De Kracht van Keuze’ In het boek "De Kracht van Keuze neemt Kellly Weekers je mee op een persoonlijke reis door haar eigen leven. Ze gebruikt bepaalde gebeurtenissen als...

Lees meer
3 fijne apps voor luister meditaties

3 fijne apps voor luister meditaties

Ontdek de Beste Luister Meditatie Apps Zou je meer innerlijke rust en mindfulness vinden? In deze blog vertel ik over mijn favoriete luister meditatie apps Wat is meditatie nu eigenlijk? Bij meditatie ga je met je aandacht naar binnen ipv naar buiten. Door je te...

Lees meer

Samenwerken?

LET’S CREATE MAGIC

Kun je mijn werkwijze waarderen en zie je een raakvlak met jouw product? Stuur me dan een bericht, wie weet zijn we een leuke zakelijke match.

Samenwerken?

LET’S CREATE MAGIC

Kun je mijn werkwijze waarderen en zie je een raakvlak met jouw product? Stuur me dan een bericht, wie weet zijn we een leuke zakelijke match.

CONNECT

On social media

serum voor je dagelijkse huidverzorging

read the

BLOG

Veel water drinken is goed voor je huid

sign in on

YOU TUBE

check out my

INSTA

Home

Fit zijn

Fashion

Beauty

Interieur

Zen

Anouska wie?

Samenwerken

Ontvang de nieuwsbrief

Wil je niets missen van de laatste lifestyle iteems? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Copyright © 2023 Anouska Wink, All Rights Reserved.